Το social media marketing αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ (Digital Marketing). Αφορά την υλοποίηση τεχνικών και στρατηγικών στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram, youtube κτλ), που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση του Brand της επιχείρησης και την στοχευμένη προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων που προσφέρει.

Στόχος της παραπάνω τεχνικής marketing είναι ο καταναλωτής να έρθει σε άμεση επαφή με την επιχείρηση για το προϊόν/υπηρεσία που τον ενδιαφέρει. Από την μεριά της η εν λόγω επιχείρηση μπορεί να παρακολουθεί όλες τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθει τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση social media της επιχείρησής σας καθώς και την δημιουργία του περιεχομένου και εγγυόμαστε μια σταθερή και ανοδική πορεία, σταδιακή αύξηση των fans που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντας σας καθώς και αύξηση των πωλήσεων. Αναλαμβάνουμε διαχείριση Facebook, Instagram, Google My Business, Youtube, Twitter, Pinterest και άλλα καθώς και social media marketing όπως facebook – instagram marketing και advertising με την δημιουργία επαγγελματικής καμπάνιας και facebook – instagram ads με το χαμηλότερο CPC (cost per click) στην Ελλάδα. Προβάλουμε τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας και προωθούμε το brand σας στους πιθανούς μελλοντικούς σας πελάτες με σοβαρότητα και επαγγελματισμό δίνοντας έμφαση στην επίτευξη των στόχων σας.