Η έμπειρη ομάδα της Digital Affair Advertising μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε μια δυνατή εικόνα που θα αντέξει στο χρόνο και θα σας δώσει τη θέση σας στην αγορά. Δουλεύουμε με ιδιαίτερη μεθοδολογία και αυτό αντανακλάται στα έργα μας.

Θα σχεδιάσουμε για εσάς το στρατηγικό πλάνο που χρειάζεστε για να κάνετε τη διαφορά και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, αλλά και τους στόχους σας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών digital marketing που με την κατάλληλη στρατηγική μπορούν να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητα σας και τις πωλήσεις σας.

Ειδικότητά μας είναι το digital marketing, δηλαδή με απλά λόγια να ανεβάσουμε μια ιστοσελίδα στην πρώτη θέση της Google για τις καλύτερες λέξεις κλειδιά, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις και γενικά να δυναμώσουμε την εικόνα της στο διαδίκτυο και όχι μόνο (brand awareness). Βέβαια οι δυνατότητές μας δεν σταματάνε εκεί. Είμαστε επίσης επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, στο design, συμβουλευτική και photography.

Η ομάδα μας στο digital marketing αποτελείται από Web, PPC, SEO & Social Media Expert, οι οποίοι εξειδικεύονται στο να αναπτύσσουν επιτυχώς μια διαδικτυακή δραστηριότητα που θα φέρει την επιχείρησή σας στην κορυφή.