Αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας.

Το Graphic Design είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της οπτικής ταυτότητας μιας επιχείρησης. Μπορεί να τονίσει τη διαφορετικότητα του brand αλλά και να το προσαρμόσει στις ανάγκες που εμφανίζει το εκάστοτε κοινό.

Δημιουργούμε γραφικά τόσο για web όσο και για print edition. Είτε πρόκειται για Google Ads και Social Media, banners, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες.

Η γραφιστική παρέμβαση αποτελεί μία επιλογή, η οποία αναμφισβήτητα θα ικανοποιήσει το κοινό. Κι αυτό, γιατί επικοινωνεί αποτελεσματικά και με περισσότερο ενδιαφέρον το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Μια καλή γραφιστική παρέμβαση αποπνέει πάντα επαγγελματισμό, αξιοπιστία, κάνει μία οπτική παρουσίαση να ξεχωρίσει από το πλήθος.

Video Design

Δημιουργήστε το δικό σας εταιρικό video και συνδυάστε τον πραγματικό κόσμο με οπτικόακουστικό υλικό και εφέ, παρουσιάζοντας τα προϊόντα / υπηρεσίες σας με τέτοιο τρόπο που θα γοητεύσουν και θα πείσουν τους viewers σας.

Μία πλήρης διαδικτυακή προβολή εμπλουτίζεται με video, το οποίο μέσα από τον ίδιο το δικτυακό τόπο αλλά και από τα διάφορα κυρίαρχα δικτυακά μέσα φιλοξενίας οπτικοακουστικού υλικού όπως, YouTube, Social Media, προσδίδει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση σας.

Το εταιρικό βίντεο είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι στην εταιρική ταυτότητα και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης.  Ο συνδυασμός εντυπωσιακών εικόνων και σύγχρονων οπτικοακουστικών τεχνολογιών το καθιστά το ιδανικό μέσο στοχευμένης προβολής και προώθησης.